Ugrás a tartalomra

Az orosz Duma elnökével tárgyalt a szerb államfő

2017.06.05
15:06
Szerbia és Oroszország kapcsolata jelenleg a legjobb a modern kori történelemben - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb államfő
Szerbia és Oroszország kapcsolata jelenleg a legjobb a modern kori történelemben - jelentette ki Aleksandar Vučić szerb államfő. Hozzátette, büszke az eddigi sikeres együttműködésre. Az orosz Duma elnökével tárgyalt ma a szerb köztársasági elnök. A beszélgetés során a két ország kapcsolatát, valamint Szerbia és Oroszország parlamentjeinek együttműködési lehetőségeit is érintették. (Tanjug, kép: FoNet)
együttműködés
Oroszország
Vologyin
orosz Duma

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.