Ugrás a tartalomra

Az SZHP hajdújárási szervezetének eredményei

2020.01.28
14:14
2020.01.28
20:01
Forrás
Pannon RTV
Befektetések Hajdújáráson és Királyhalmon címmel szerveztek sajtótájékoztatót a Szerb Haladó Párt illetékesei kedden Szabadkán.

Az elmúlt időszak fő tevékenységei között szerepeltek az infrastrukturális befektetések, a kommunális problémák és a humanitárius akciók. A részleteket Jasmina Stevanović, az SZHP városi bizottságának szóvivője és Fehér Illés, az SZHP hajdújárási elnöke ismertette.

Jasmina Stevanović, az SZHP városi bizottságának szóvivője felszólalásában egyebek mellett kiemelte a hajdújárási hulladéklerakó felszámolásának fontosságát, a megfelelő közvilágítás létrehozását és a rászoruló családok támogatását.

Jasmina Stevanović, az SZHP városi bizottságának szóvivője: „Ami az utcai világítást illeti a hajdújárási útnál lévő felüljárónál, amely összeköti Hajdújárást azzal a résszel, amely felett az autópálya halad át, az a rész eddig teljesen sötét volt. Ez nemcsak a forgalomban részt vevők számára jelent veszélyt, hanem a lakosokra és gyalogosokra nézve is. 500 méter hosszúságú útról van szó, ahol a világítás hiánya miatt már többször történt közlekedési baleset.”

Fehér Illés, az SZHP hajdújárási elnöke megerősítette, hogy az illegális szeméttelep felszámolásán kívül számos eredményt értek el eddig. Hozzátette, Hajdújáráson kilencven taggal és 150 aktivistával dolgoznak a faluért.

Fehér Illés, hajdújárási elnök, SZHP: „Ma, ha elmennek a szeméttelephez, a szeméttelepen kamerák vannak, ki van világítva, szemét pedig nincs egy szál se. Tehát ezt elértük az elmúlt másfél-két évben. A faluban olyan helyeken csináltuk meg a világítást, amiről 20-30 évig mások csak álmodoztak.”

A Szerb Haladó Párt egyébként kevés tagot számlál Hajdújáráson. Ezek a befektetések viszont rámutatnak arra, hogy a peremvárosi helyi közösségek gondjaival is foglalkozik a párt - szögezték le az illetékesek.

Szerb Haladó Párt
Fehér Illés
Hajdújárás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.