Ugrás a tartalomra

Az SZSZP prioritásai közé tartozik a szocializmus és a patriotizmus

2023.12.03
15:31
2024.04.17
13:11
Forrás
Pannon RTV
Ezt mondta Ivica Dačić pártelnök Valjevóban, ahol az Szerbiai Szocialista Párt nagygyűlését tartották. A párt programját ismertetve Dačić kiemelte, céljuk egyebek mellett, hogy minden ember egyenlő legyen és a gazdaság folyamatosan fejlődjön.

Ivica Dačić, elnök, Szerbiai Szocialista Párt: „Jó eredményre számítok. Olyanra, amire büszkék lehetünk. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, akiknek segítették, hogy pártunk megmaradjon ezekben az években. Nagyon nehéz volt, és ma sem könnyű. Hogy miért? Sajnos egy olyan társadalom vagyunk, amelyben senki sem kíván jót a másiknak. Arra kérjük az embereket, hogy szavazzanak Szerbia érdekében, a családjaik érdekében, valamint Szerbia fejlődése, a nemzeti és állami érdekek védelme érdekében.” 

SZSZP
Ivica Dačić
Választások 2023

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.