Ugrás a tartalomra

Az Új DP átadta a listát a belgrádi választásokra

2014.02.17
18:40
Átadta a listáját a belgrádi helyhatósági választásokra az Új Demokrata Párt
Átadta a listáját a belgrádi helyhatósági választásokra az Új Demokrata Párt. Polgármesterjelöltjük Boris Ranković, aki városi építési igazgatóságot vezette. Boris Tadić pártelnök szerint ebben az időben hidakat, utcákat, vízvezetéket építettek. Ez a fejlesztő szándék vezérli a programjukat is. Boris Ranković elmondta, hogy kész vállalni a felelősséget a város vezetéséért, mivel tapasztalatot szerzett már a problémák felismerésében és megoldásában. (Blic)

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.