Ugrás a tartalomra

Az uniós integrációról egyeztettek

2017.05.26
16:31
Az Európai Unió nagyköveteivel egyeztetett az EU-integrációról Aleksandar Vučić szerb kormányfő
Az Európai Unió nagyköveteivel egyeztetett az EU-integrációról Aleksandar Vučić szerb kormányfő. Az uniós diplomaták ismertették ajánlásaikat Szerbia számára, emellett szó volt még a Prištinával való párbeszédről és a szerb községek közösségének Koszovón való létrehozásával kapcsolatos gondokról. Vučić a megbeszélésen hangsúlyozta, Szerbia az európai úton halad, és azon dolgozik, hogy a csatlakozási folyamatot befejezze az ország lakosainak érdekében. Az uniós nagykövetek Vučić elnökként szem előtt tartandó prioritásaira is kíváncsiak voltak. A leendő államfő azt mondta, azon dolgozik majd, hogy megőrizzék a régió békéjét és stabilitását, valamint jobb gazdasági együttműködést alakítsanak ki a szomszédos országokkal. (Tanjug, kép: FoNet) Mesto: Beograd Datum: 26.05.2017 Dogadjaj: EVROSERVIS - predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vuèiæ sastao se sa ambasadorima zemalja èlanica Evropske unije i otpravnikom poslova Delegacije EU u Srbiji Licnosti: Goran Kneževiæ, Aleksandar Vuèiæ, Zorana Mihajloviæ, Ana Brnabiæ
EU
Aleksandar Vučić
integráció
nagykövetek

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.