Ugrás a tartalomra

Bemutatták a Bunjevci zajedno listát

2018.08.29
10:49
2018.09.24
17:12
Forrás
Pannon RTV
Bemutatták ma a Bunjevci zajedno - Bunyevácok együtt listát Szabadkán.

A november 4-i nemzeti tanácsi választásokon résztvevő lista vezetője Suzana Kujundžić Ostojić, a Bunyevác Nemzeti Tanács jelenlegi elnöke.

Több bunyevác érdekképviselet egyesítette az erejét, a listán jelenlegi Bunyevác Nemzeti Tanács legfontosabb tisztségviselői szerepelnek. Sajtótájékoztatójukon elmondták, hogy folytatni szeretnék az eddigi munkát és a megkezdett projekteket. Mirko Bajić, a jelenlegi BNT Végrehajtó Bizottságának elnöke a közösségen belüli egységet emelte ki, ami véleménye szerint ezt a listát jellemzi.

Mirko Bajić, jelölt, Bunjevci zajedno - Bunyevácok együtt: „Megbeszéltük, hogy a választásokra mindent összetársítunk, ami létfontosságú a bunyevác nemzeti közösségnek, és egy olyan listával állunk ki, ami már a nevében is erről árulkodik, tehát Bunyevácok együtt. A listát a választók Bunyevác nevű csoportja javasolta, tehát ez nem egy politikai lista. Az a tervünk, hogy mindent támogassunk és megvalósítsunk, ami a bunyevácok érdekét szolgálja, függetlenül a politikai nézetektől.”

Bunyevác Nemzeti Tanács
Bunjevci zajedno lista
Mirko Bajić

Most

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.