Ugrás a tartalomra

Beruházásokról tárgyalt Kínában Tomislav Nikolić

2017.03.30
19:44
A szerbiai ipar és gazdaság számára fontos döntések születhetnek Pekingben
A szerbiai ipar és gazdaság számára fontos döntések születhetnek Pekingben. Tomislav Nikolić szerb államfő az ázsiai ország fővárosában kínai kollégájával, valamint kínai befektetőkkel tárgyalt. Nagy valószínűséggel megállapodás jöhet létre a Belgrád–Peking repülőjárat megnyitásáról és a bori bányászati és kohászati vállalatba való esetleges kínai beruházásokról. A távol-keleti országnak már vannak szerbiai érdekeltségei, többek között a smederevói acélművekben, de a jövőben továbbiak várhatók. A szerb elnököt ma Peking díszpolgárává avatták. Hszi Csin-ping államfő hangsúlyozta, Kína Szerbiára igazi barátként tekint. Előzmény A szerbiai ipar és gazdaság számára fontos döntésekre kell ma számítani Pekingből. Tomislav Nikolić szerb államfő az ázsiai ország fővárosában a kora délutáni órákban találkozott kínai kollégájával, Hszi Csin-pinggel. Nagy valószínűséggel megállapodás születhet a Belgrád-Peking repülőjárat megnyitásáról, valamint a bori bányászati és kohászati vállalatba való esetleges kínai befektetésekről. Kínának már vannak szerbiai beruházásai, többek között a Smederevói Acélművekben, de a jövőben további befektetések várhatók. (Szerbiai RTV, kép: FoNet) Mesto: Beijing Datum: 30.03.2017 Dogadjaj: POLITIKA - predsednik Srbije Tomislav Nikoliæ i predsednik Kine Si Ðinping na sastanku u Pekingu Licnosti: Tomislav Nikoliæ, Xi Jinping
Tomislav Nikolić
Peking
Kína
beruházások

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.