Ugrás a tartalomra

„A bővítés stratégiai befektetés a békébe, a demokráciába, a jólétbe és a biztonságba”

2023.10.20
19:59
2023.12.10
17:53
Forrás
Facebook
Az Európa Tanács parlamenti közgyűlésének Politikai Bizottsága nyugat-balkáni konferenciát szervezett Szkopjéban - írja Facebook posztjában Kovács Elvira.

A Szerbiai Képviselőház Európai Integrációs Bizottságának elnöke egyik előadója volt a konferenciának. Felszólalásában többek között elmondta, hogy itt az ideje annak, hogy az Európa Tanács visszatérjen az alapvető értékekhez, és emlékeztesse a Nyugat-Balkán nyilvánosságát arra, hogy miért fontos a bővítés az EU stratégiai politikájaként – a bővítés mint stratégiai befektetés a békébe, a demokráciába, a jólétbe és a biztonságba Európában és a Nyugat-Balkánon egyaránt. Az Európa Tanács fő feladata továbbra is a nyugat-balkáni régió segítése a legmagasabb demokratikus, jogállamiság és emberi jogi normák kialakításában és fenntartásában, valamint a regionális együttműködési folyamatok fenntarthatóságának biztosítása - hangsúlyozta Kovács Elvira.

Európa Tanács
Szkopje
Kovács Elvira

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.