Ugrás a tartalomra

Brdo-Brioni csúcstalálkozó Szkopjében

2023.09.11
08:18
2023.09.11
08:36
Forrás
Tanjug
A csúcstalálkozón részt vesz a szerb államfő, Aleksandar Vučić is.

Ma tartják a Brdo-Brioni folyamat csúcstalálkozóját Szkopjében. A vendéglátó észak-macedónia elnöke Stevo Pendarovski, és a folyamat kezdeményezői Zoran Milanović horvát elnök, valamint Nataša Pirc Musar, szlovén államfő. A csúcstalálkozón részt vesz Aleksandar Vučić szerb államfő is, és Montenegró, Albánia és Bosznia-Hercegovina vezetői is. A nap folyamán plenáris ülésen vesznek részt a politikusok, amit egy sajtótájékoztató követ majd. Ezek után pedig bilaterális találkozók várnak a résztvevőkre

Brdo-Brioni folyamat
Szkopje
plenáris ülés
bilaterális találkozó

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.