Ugrás a tartalomra

Brnabić: Csak a térség békéje és stabilitása garantálhatja a gazdasági fejlődést

2018.12.25
07:03
2018.12.25
07:10
Forrás
Szerbiai RTV
Csak a térség békéje és stabilitása garantálhatja a gazdasági fejlődést - nyilatkozta a Szerbiai RTV-nek Ana Brnabić.

Szerbia miniszterelnöke elmondta: a régió 50 lépésnyi hátrányba került azzal, hogy Pristina 100 százalékos vámot rótt ki a Szerbiából érkező árucikkekre. A szerb kormányfő kiemelte: nagy elismerés Brüsszeltől, hogy észrevette, hogy Belgrád semmilyen ellenlépést sem tett az említett kérdésben. Ana Brnabić Donald Trump amerikai elnöknek azon a levelére is reagált, amelyet az USA első embere Aleksandar Vučić szerb és Hashim Thachi koszovói elnöknek címzett. A szerb kormányfő ezzel kapcsolatban kifejtette: reméli, hogy ez az üzenet végre észhez téríti majd az albán vezetést, hiszen most kaptak egyet a körmükre, ugyanis világossá vált, hogy Washington is a mielőbbi békés megegyezés híve - tette hozzá.

Ana Brnabić
Hashim Thaçi
Donald Trump

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.