Ugrás a tartalomra

Brnabić: Szerbia sosem fogja elfogadni a választások nemzetközi kivizsgálását

2024.02.21
17:04
2024.02.21
17:10
Forrás
Tanjug, N1
A tavaly december 17-én megtartott választások nemzetközi kivizsgálása az ország megalázását és az önállóság elvesztését jelentené - magyarázta a szerb kormányfő.

Ana Brnabić újságírói kérdésre válaszolva hozzátette, hogy az állam által meghívott külföldi megfigyelőknek a választásokon való jelenléte nem számít az önállóság elvesztésének, mivel ez egy demokratikus gyakorlat és egyébként is vendégekként érkeztek. Hangsúlyozta, hogy a választói névjegyzék kulcsfontosságú bizonyítéka annak, hogy a választásokat nem csalták el.

Szavai szerint a nemzetközi megfigyelők, köztük azok is, akik az Európai Parlament képviseletében érkeztek, a kézjegyükkel látták el a jegyzőkönyveket a választóhelyeken.

Ana Brnabić
Választások 2023

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.