Ugrás a tartalomra

Brnabić: Szerbia sosem fogja elfogadni a választások nemzetközi kivizsgálását

2024.02.21
17:04
2024.02.21
17:10
Forrás
Tanjug, N1
A tavaly december 17-én megtartott választások nemzetközi kivizsgálása az ország megalázását és az önállóság elvesztését jelentené - magyarázta a szerb kormányfő.

Ana Brnabić újságírói kérdésre válaszolva hozzátette, hogy az állam által meghívott külföldi megfigyelőknek a választásokon való jelenléte nem számít az önállóság elvesztésének, mivel ez egy demokratikus gyakorlat és egyébként is vendégekként érkeztek. Hangsúlyozta, hogy a választói névjegyzék kulcsfontosságú bizonyítéka annak, hogy a választásokat nem csalták el.

Szavai szerint a nemzetközi megfigyelők, köztük azok is, akik az Európai Parlament képviseletében érkeztek, a kézjegyükkel látták el a jegyzőkönyveket a választóhelyeken.

Ana Brnabić
Választások 2023

Most

19:03, Frissítve: 20:04

Mozgasd meg az agyad!

Mozgasd meg az agyad! mottóval kvízestet szervezett Noszán a helyi Hinga Művelődési Egyesület. Az esemény célja a szórakozás, barátkozás, ügyesség és az általános műveltség fejlesztése volt. Négy- illetve ötfős csapatok versengtek a díjakért.

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.