Ugrás a tartalomra

Brüsszelben változásra van szükség!

2024.01.24
21:21
2024.01.24
21:30
Forrás
Közlemény
A Fidesz európai parlamenti képviselőcsoportjának sajtóközleménye

Az Európai Parlament Költségvetési- és Költségvetési Ellenőrző Bizottságai ma újabb összevont ülést tartottak, hogy az Európai Bizottság meghallgatásával megvitassák a Magyarországgal szemben folyó költségvetési kondicionalitási eljárást. Az európai baloldal és a magyar dollárbaloldal önmagából kifordulva követeli az Európai Bizottságtól, támassza alá, indokolja meg, hogy tavaly decemberben miért szabadított fel 10,2 milliárd eurót a Magyarországnak járó forrásokból. A baloldal továbbra is zsarol és fenyegetőzik, céljuk, hogy Magyarország semmilyen uniós forrást se kapjon. Nyilvánvaló, hogy minden áron ártani akarnak Magyarországnak.

Azért támadnak, mert nemet mondunk a migrációra, a genderőrületre, és mert Magyarország továbbra is úgy gondolja, hogy Ukrajna ügyében azonnali tűzszünetre és béketárgyalásokra van szükség. Teljes a baloldali véleményterror. Az Európai Parlament az Európai Bizottságot fenyegeti perrel, amiért az a Magyarországnak járó uniós pénzek egy részét felszabadította.

Deli Andor, a Fidesz európai parlamenti képviselője a vitában elmondta: ez a meghallgatás az előző heti plenárison folytatott baloldali politikai zsarolás megismétlése. Minden az ideológiai és politikai célok elérésének van alárendelve. Deli Andor kiemelte: közeledik a nyár, az európai parlamenti választások. Az európai polgárok elégedetlensége pedig azt mutatja, ez a ház a választások után egészen más hellyé válik. Brüsszelben változásra van szükség!

Brüsszel
változás
Fidesz
Európai Bizottság
Európai Parlament
Deli Andor

Most

Népszerű

Havi 1.750 eurót is kereshet ezzel a munkával

Nagy szüksége van Szerbiának a kőművesekre. Virágzik az új építésű ingatlanok piaca, ehhez azonban munkaerőre van szükség, amit egyre nehezebb biztosítani. Hogy legyen elég kőműves, az építtetők kénytelenek egyre magasabbra tolni a béreket.