Ugrás a tartalomra

Csen Bo leköszönő nagykövetet fogadta Pásztor István

2023.07.24
16:36
2023.07.24
16:54
Forrás
Közlemény
Pásztor István, a Tartományi Képviselőház elnöke Csen Bo, Kína leköszönő belgrádi nagykövetét fogadta, akinek köszönetet mondott a sikeres négyéves mandátumáért, amit Szerbiában töltött.

A Tartományi Képviselőház elnöke kiemelte, elkötelezett és energikus munkája, valamint barátságos hozzáállása nagyban hozzájárult a két ország közötti kiváló kapcsolatok fejlesztéséhez és sok jelentős közös projekt megvalósításához.

A nagykövetasszony örömét fejezte ki, hogy lehetősége volt támogatni és közvetíteni olyan projektekben, amelyek hozzájárultak Szerbia gazdasági fejlődéséhez. Meggyőződése, hogy a megkezdett projektek sikeresen befejeződnek, és hogy a kínai vállalatok, amelyek országunkban működnek, az elkövetkező időszakban is megbízható gazdasági partnerek lesznek a további fejlődéséhez.

Csen Bo
Kína

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.