Ugrás a tartalomra

Csepurin: Jobb, ha nem gyakorolnak nyomást Szerbiára

2017.07.17
21:55
2024.03.19
08:36
Szerbiának mindenekelőtt a saját érdekeivel kell foglalkoznia - jelentette ki Alekszandr Csepurin, Oroszország szerbiai nagykövete.

Alekszandr Csepurin, Oroszország szerbiai nagykövete ma kijelentette, hogy Szerbiának mindenekelőtt a saját érdekeivel kell foglalkoznia, és kiemelte: az lenne a legjobb, ha nem gyakorolnának nyomást Szerbiára a külpolitikáját illetően, és nem szólnának bele abba, hogy mi a legjobb a szerb népnek, írja Tanjug. Szerbiának van saját kormánya és saját elnöke, akit a szerb nép választott meg, az elnöknek pedig az a feladata, hogy védje Szerbia érdekeit. Több tényező is van a világban, és mindenkinek megvan a saját érdeke, de az ország vezetőinek a feladata, hogy védjék saját hazájuk és népük érdekeit – mondta Csepurin. (Vajma)

Csepurin
nyomás
kormány

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.