Ugrás a tartalomra

Dačić: az amerikai külügynél badarságokat beszélnek

2017.10.27
07:22
2020.02.29
11:35
Forrás
RTS
A szerb külügyminiszter szerint az USA-ban sokat néznek tudományos-fantasztikus történeteket.

Badarság, ez mind badarság - értékelte Ivica Dačić az Egyesült Államok külügyminisztériumának helyettes államtitkárának keddi kijelentését, miszerint Szerbia két széken akar ülni. Hoyt Brian Yee akkor azt mondta, ideje lenne dönteni, mivel az ország az EU felé vezető úton van, de Oroszországgal is szoros kapcsolatokat ápol.

Dačić szerint az országot csak egy szék érdekli és ez Szerbiáé. A külügyminiszter hozzátette, az államtitkárságban úgy tűnik sokat néztek tudományos-fantasztikus történeteket. Amennyiben Oroszország kémeket küldene Szerbiába, azokat takarítónál vagy gondoknál magasabb pozícióban helyezné el. Az Egyesült Államok eddig már többször kérte a niši orosz-szerb humanitárius központ bezárását, állítólagos kémtevékenysége miatt. Oroszország válaszként diplomata státuszt kért az ott dolgozóknak.

USA
Hoyt Brian Yee
Ivica Dačić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.