Ugrás a tartalomra

Dačić: Az elnökválasztás eredménye hatással lesz a Szerbiában uralkodó helyzetre (videó)

2017.02.13
16:26
Aleksandar Vučićnak van a legnagyobb esélye a szerbiai elnökválasztás első körében - mondta Ivica Dačić
Aleksandar Vučićnak van a legnagyobb esélye a szerbiai elnökválasztás első körében - mondta Ivica Dačić. Szerbia külügyminisztere korábban is elmondta véleményét az államfői tisztség kapcsán, hozzátéve, hogy az, hogy Vučićot tartja esélyesnek, nem a Tomislav Nikolićtyal való viszonyát tükrözi. Sokkal inkább fontos az, hogy a köztársasági elnökválasztás végkimenetele hatással van Szerbia jövőjére - tette hozzá. Ivica Dačić, külügyminiszter, Szerbia: „Ez nem Tomislav Nikolić személyéről szól, hanem arról, hogy figyelembe kell venni azt a tényt, hogy az elnökválasztás eredménye hatással lesz a Szerbiában uralkodó helyzetre, Szerbia politikai stabilitására, sőt a kormánykoalíció sorsára is. Ha szeretnénk, hogy legyen egy közös jelöltünk, akkor annak a közös jelöltnek annak kell lennie, akinek a legtöbb esélye van az első fordulóban a győzelemre. A kutatások eredményei azt mutatják, hogy ez a személy Aleksandar Vučić.”



Ivica Dačić
elnökválasztás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.