Ugrás a tartalomra

Dačić Nikolićról: Szégyenletes, ha igaz a hír

2017.02.16
08:43
Szégyenletes, ha igaz a hír, miszerint Tomislav Nikolić is jelölteti magát a tavaszi elnökválasztáson, azaz társul az Aleksandar Vučić ellen indulók társaságához - nyilatkozta Ivica Dačić, a Szerbiai Szocialista Párt elnöke
Szégyenletes, ha igaz a hír, miszerint Tomislav Nikolić is jelölteti magát a tavaszi elnökválasztáson, azaz társul az Aleksandar Vučić ellen indulók társaságához - nyilatkozta Ivica Dačić, a Szerbiai Szocialista Párt elnöke. Kiemelte, Szerbia politikai stabilitása csak úgy őrizhető meg, ha olyan jelöltet állítanak, aki a polgárok döntő többségének bizalmát élvezi, ő pedig Vučić - mondta a Tanjugnak Ivica Dačić. Amennyiben Nikolić tényleg jelöltként indul, akkor az egész Szerbiai Szocialista Párt, csakúgy mint Dragan Marković Palma és az Egységes Szerbiai, még erőteljesebb támogatást biztosítanak Vučićnak - mondta Dačić. RTS (fotó:Fonet)
Ivica Dačić
Tomislav Nikolić
elnökválasztás

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.