Ugrás a tartalomra

Dačić racionális döntést vár Vučićtól (videó)

2017.02.12
15:13
2020.02.29
11:37
A szerb köztársasági elnökjelölt kiválasztása kapcsán racionális döntést várok Aleksandar Vučićtól - ezt Ivica Dačić mondta mai sajtótájékoztatóján

A szerb köztársasági elnökjelölt kiválasztása kapcsán racionális döntést várok Aleksandar Vučićtól - ezt Ivica Dačić mondta mai sajtótájékoztatóján. Szerbia külügyminisztere felhívta a jelenlegi miniszterelnök figyelmét arra, hogy a jövőbeni államfőjelölt személyének megfelelő kiválasztása már az első fordulóban győzelmet hozna a voksoláson. Az elsöprő siker akkor válna valóra, ha az elnökjelölt Aleksandar Vučić lenne - szögezte le Ivica Dačić. (kép: FoNet)

Ivica Dačić, külügyminiszter, Szerbia: „Itt nem érzelmekről van szó. Ez a politikáról és a számokról szól. Ha nem lenne győztes az első fordulóban, akkor miért támogatnám a közös jelöltet? Mikor meg tudom tartani a második fordulóra? Egyértelmű a helyzet. Aleksandar Vučićot arra kérem, hogy hozzon racionális döntést. Racionális döntést, ami győzelmet hoz. Már mondtam, hogy mi a győzelem képlete. Vučić+Dačić az egyetlen, ami győzelmet hoz az első fordulóban.”





elnökjelölt
elnökválasztás
Ivica Dačić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.