Ugrás a tartalomra

Deli Andor a Szerbiáról szóló jelentésről: szándékos rombolásba fogott az Európai Parlament

2023.04.26
14:30
2023.04.26
21:40
Forrás
Pannon RTV
A Fidesz küldöttsége a Szerbiáról szóló országjelentés ellen szavazott az Európai Parlament Külügyi Bizottságában - nyilatkozta a Pannon Televíziónak Deli Andor vajdasági származású fideszes EP-képviselő.

Az EP továbbra is feltételrendszerben gondolkodik Szerbiát illetően - mondta Deli, és hozzátette, ez nem szolgálja a bővítési folyamatok gyorsítását. „Ebből kifolyólag a Fidesz delegációja leszavazta, tehát ellene szavaztunk ennek a jelentésnek a Külügyi Szakbizottságban. Úgy gondolom, hogy az Európai Parlament egy olyan láncolatot folytatott, amely nem jó irányt mutat. Ha mondhatom ezt, akkor egy szándékos rombolásba fogott az Európai Parlament. Elsősorban a Szerbiához kötődő partneri kapcsolatára értve.”

Deli Andor, a Fidesz EP-képviselője a Közügyekben részletesen beszélt a témáról.

országjelentés

Most

12:39, Frissítve: 12:49

Tavaszi nagytakarítás Tornyoson

A falu apraja-nagyja seprűt, lapátot és szemeteszsákot ragadott Tornyoson, hogy részt vegyen a hagyományos Föld napi munkaakción. Együtt igyekeztek széppé tenni a falut.

Népszerű

Elhunyt Fehér Márta

Életének 48. évében, rövid, súlyos betegség után elhunyt Fehér Márta, a Hét Nap újságírója. 2017 óta volt tagja a Hét Nap szerkesztőségének, előtte 10 évig a Pannon RTV-ben dolgozott.