Ugrás a tartalomra

Deli: Az EU-nak paradigmaváltásra van szüksége

2017.02.25
14:02
Paradigmaváltás szükséges minden téren, hiszen az Európai Unió csak így tud ellenállni a sűrű megpróbáltatásoknak, mondta Deli Andor a Fidesz-KDNP vajdasági származású európai parlamenti képviselője a Magyar Szó napilapnak
Paradigmaváltás szükséges minden téren, hiszen az Európai Unió csak így tud ellenállni a sűrű megpróbáltatásoknak, mondta Deli Andor a Fidesz-KDNP vajdasági származású európai parlamenti képviselője a Magyar Szó napilapnak. Mint mondta, az elmúlt másfél évben meglehetősen komoly szerep jutott a biztonság és a terrorfenyegetettség témaköreinek. A képviselő szerint ezekben a témákban szemléletváltásra került sor, hiszen korábban a szabadság állt az első helyen, és abból következett a biztonság. A migránsválság következtében azonban ez megváltozott, a szabadság meglétéhez elsősorban biztonságra van szükség. Kitért továbbá a Szerbiát érintő európai uniós integrációs folyamatokra is. (magyarszo.com)
Európai Unió
Deli Andor

Most

20:56, Frissítve: 07:18

Palicson is hódított a Semmelweis

Meghódította a mozikat Magyarországon a Semmelweis című film, erről tanúskodnak a magyar Nemzeti Filmintézet által még idén február közepén nyilvánosságra hozott adatok.

Népszerű

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Cápát fogtak Neum közelében

Veszélyeztetett és szigorúan védett cápafaj egy példányát fogott ki a napokban egy helyi horgász az Adriai-tengeren, a bosznia-hercegovinai Neum közelében.

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.