Ugrás a tartalomra

Đilas: Olyan országot szeretnénk, ahol mindenki jól él

2021.10.30
14:47
2021.10.30
16:45
Forrás
Pannon RTV
Azt szeretnénk, ha Szerbia egy olyan országgá válna, ahol párthovatartozástól függetlenül mindenki megtalálná a boldogulását - ismertette a Szabadság és Igazság Pártjának álláspontját Dragan Đilas szabadkai sajtótájékoztatóján.

A párt elnöke kiemelte, a jó élet fogalma az alapötletük. A demokráciát pedig újra fel kell éleszteni az országban, ahogy a szabad választási jognak is teret kell adni - magyarázta Đilas. Újságírói kérdésre válaszolva a nemzeti közösségekről is beszélt a pártelnök. Az eseményen a szervezet részéről jelen volt még: Marinika Tepić és Dejan Bulatović, a párt alelnökei és Borko Stefanović elnökhelyettes.

Dragan Đilas, a Szabadság és Igazság Pártja elnöke: „Olyan országot szeretnénk, ahol mindenki jól él. Természetesen tiszteljük a többi nemzetet és más népeket, akik ebben az országban élnek, és úgy gondoljuk, hogy nekünk, mint a többségben lévő nemzet képviselőinek nem lehet jó, ha másoknak nem jó.”

Dragan Đilas
Szabadság és Igazság Pártja
Szabadka

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.