Ugrás a tartalomra

Đilas Vučićnak: Ismételjük meg a fővárosi önkormányzati választásokat

2022.04.11
19:11
2022.04.11
19:17
Forrás
Szerbiai RTV
A szerb államfő a hét végéig válaszol.

A fővárosi önkormányzati választások megismétlését kérte Dragan Đilas a szerb államfőtől. Aleksandar Vučić az elnökség épületében fogadta a Szabadság és Igazságosság Pártja elnökét. Az év végéig új választásokat kell tartani Belgrádban, fogalmazott Đilas a találkozó után, hozzátéve, hogy Vučić azt ígérte, beszélni fog párttársaival, és a hét végéig bejelenti álláspontját.

Őszintén szólva, ma nem volt nagy egyetértésünk abban, amiről beszéltünk, kivéve, hogy Szerbiának nagy kihívással kell szembenéznie. Mivel Szerbia megosztott, egy másik dolog, amiben megegyeztünk, hogy legitimitásnak kell lennie, mondta a Szabadság és Igazságosság Pártjának elnöke a találkozó után.

Dragan Đilas
Aleksandar Vučić

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.