Ugrás a tartalomra

Dinkić: Szavazzon ismét rájuk, akkor duplán kapja majd a semmit (videó)

2014.02.17
18:37
A Szerbia Egyesült Régiói Hogy dolgozzunk és éljünk! – elnevezésű listával indul a választásokon, amelyen az első név Mlađan Dinkić, a Szerbia Egyesült Régióinak elnöke
A Szerbia Egyesült Régiói Hogy dolgozzunk és éljünk! – elnevezésű listával indul a választásokon, amelyen az első név Mlađan Dinkić, a Szerbia Egyesült Régióinak elnöke. Dinkić 2000 óta szinte mindegyik kormányban pénzügy vagy gazdasági miniszter volt, majd később szinte mindegyikből távozott is idő előtt. Nevéhez fűződik az ígéret, miszerint mindenki kap az ingyenrészvényekből 1000 eurót. Ezt a pénzt azóta is várja az ország lakossága. Ma Nagykikindán kampányolt a Szerbia Egyesült Régiói. httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xba4qbo6cD4 „Megkérdezte tőlem egy nagykikindai, mit kap azzal, hogy rám szavaz, mit teszek én majd Nagykikindáért. Megkérdeztem tőle, hogy mit tettek a többiek, akikre eddig szavazott. Azt válaszolta, hogy semmit. Azt mondtam neki, hogy szavazzon rájuk ismét, és akkor duplán kapja majd a semmit” - mondta Dinkić.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.