Ugrás a tartalomra

„Diplomatáknak sikereinkről”

2024.03.06
14:38
Forrás
Facebook
A Vajdasági Magyar Szövetség gazdaságfejlesztési programjának folytatásáról, újabb pályázati kiírás lehetőségéről és a támogatási keret növeléséről is tárgyalt ma Budapesten Magyar Levente miniszterhelyettessel dr. Pásztor Bálint.

A VMSZ elnöke Facebook posztjában azt írta, a szülőföldön való boldogulás nem szólam, hanem program! A bejegyzésben kitért arra is, hogy a Külgazdasági és Külügyminisztérium Misszióvezetői Értekezletén, ahol a nyitóelőadást Orbán Viktor miniszterelnök tartotta, Magyarország nagyköveteinek és főkonzuljainak a vajdasági magyar modellről, a gazdasági program működtetéséről, és az autonómia megvalósításáról beszélt.

Még csak 3 napja vagyok a Vajdasági Magyar Szövetség megválasztott elnöke, máris ilyen magas rangú eseményen képviselhettem a közösséget - zárta sorait a politikus.

Dr. Pásztor Bálint
Magyar Levente

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.