Ugrás a tartalomra

Díszünnepség március 15-én a budapesti Kossuth téren

2018.03.11
13:28
Forrás
MTI
Orbán Viktor magyar miniszterelnök mond beszédet.

Március 15-éhez közeledve arra emlékezünk, hogy mindig voltak olyan magyarok, akiknek az ország szabadsága és függetlensége mindennél többet ért - jelentette ki ma Kovács Zoltán magyar kormányszóvivő Budapesten, a Parlament előtti Kossuth téren. Kiemelte, mindenkit, akinek fontos a magyar szabadság, függetlenség és szuverenitás ügye, várnak március 15-én a Kossuth térre, ahol 14 órakor kezdődik a díszünnepség, amelyen Orbán Viktor magyar miniszterelnök mond beszédet. Szeretettel várunk a Parlament elé mindenkit, aki békés és ünnepi hangulatban szeretne emlékezni 1848 hőseire - tette hozzá.

március 15.
Kossuth tér
díszünnepség

Most

09:15, Frissítve: 09:25

A Leverkusen tovább menetel

A Bayer Leverkusen magabiztosan nyerte az AS Róma elleni Európa Liga elődöntő első mérkőzését. A Marseille és az Atalanta döntetlen.
07:23

Ortodox nagypéntek van

A hívek ma Jézus kereszthalálára emlékeznek, ez a legszomorúbb nap az egyházi évben. Szigorú böjti nap azok számára, akik a Julianus-naptárt követik.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.