Ugrás a tartalomra

Dr. Pásztor Bálint: Ki, ha nem a VMSZ?!

2023.12.29
19:37
2023.12.29
20:33
Forrás
Facebook/Dr. Pásztor Bálint
Pacséron értékelte a párt idei teljesítményét és fogalmazta meg a következő időszakra vonatkozó feladatokat a Vajdasági Magyar Szövetség közel 300 fős testülete, a tisztségviselők fóruma.

Az esemény kapcsán tett közzé bejegyzést közösségi oldalán a párt megbízott elnöke, dr. Pásztor Bálint. A Ki, ha nem a VMSZ?! című bejegyzésében azt írja, a VMSZ az elmúlt évtizedek legnehezebb időszakában talpon maradt, a közösség tagjai támogatásának köszönhetően politikailag megerősödött és a szerbiai, meg a vajdasági politikai színtér megkerülhetetlen tényezője továbbra is. Hozzáteszi, 2024-ben a párt a választási program megvalósításán dolgozik, de vár rájuk egy tisztújító közgyűlés is.

Mint dr. Pásztor Bálint írja, méltó módon megünneplik majd a párt 30. születésnapját is és mindent megtesznek annak érdekében, hogy az önkormányzati választásokon tovább erősödjön a VMSZ. A párt megbízott elnöke hozzáteszi, munkatársaival és a párt segítőivel továbbra is egységesen és kitartóan fognak e célok elérése érdekében dolgozni.

Dr. Pásztor Bálint

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.