Ugrás a tartalomra

Dragan Đilas nehezményezi, hogy az ellenzék kevés teret kap az elektronikus médiában

2014.02.19
18:17
Az ellenzék tízszer kevesebbszer szerepel a szerbiai közszolgálati televízióban, mint a kormánypártok – véli Dragan Đilas
Az ellenzék tízszer kevesebbszer szerepel a szerbiai közszolgálati televízióban, mint a kormánypártok – véli Dragan Đilas. A Demokrata Párt elnöke szerint, a kereskedelmi csatornákon még ennél is rosszabb a helyzet, azokban is hússzor kevesebbszer jelennek meg, mint a hatalom képviselői. A pártelnök lemondásra szólította fel a Műsorszórási Ügynökség vezetőit. Ami az utóbbi időben a szerbiai elektronikus médiumokban történik, az bűntett az ellenzékkel és a másképp gondolkodókkal szemben. Hozzátette, hogy Szerbiában már nem lehet demokráciáról beszélni, hanem olyan időkről, amiről már azt gondoltuk, hogy régen mögöttünk vannak. (Blic)

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.
12:58, Frissítve: 16:12

Az egész ország az áldozatokra emlékezik

Egy évvel a belgrádi iskolai lövöldözés után az egész ország megemlékezett az áldozatokról. A televízió és rádióműsorok reggel 8:41 perckor megszakították a sugárzást, és egy perces néha csenddel tisztelegtek a lövöldözésben elhunytak emléke előtt.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.