Ugrás a tartalomra

Eddig 11 választási listát hirdettek ki

2014.02.20
08:34
Szerda este két újabb választási listát hirdetett ki a Köztársasági Választási Bizottság
Szerda este két újabb választási listát hirdetett ki a Köztársasági Választási Bizottság. Tízes sorszámmal a Sulejman Ugljanin vezette Szandzsáki Demokratikus Akciópárt indul a március 16-i választásokon,míg a tizenegyes szám Boris Tadić pártjáé, az Új Demokrata Párté. Tadić listáján szerepel többek között a Nenad Čanak vezette Vajdasági Szociáldemokrata Liga, a Dušan Petrović vezette Együtt Szerbiáért mozgalom és a Csonka Áron vezette VMDK is. A Köztársasági Választási Bizottság közleményéből az is kiderül, hogy közel 45 millió dinárt költenek majd a választási anyag nyomtatására. (Tanjug)

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.