Ugrás a tartalomra

Elfogadták a tartományi intézetek munkaterveit

2017.01.13
08:36
A tartományi kormány jóváhagyta a Vajdasági Városrendezési Intézet, a Tartományi Természetvédelmi Intézet, az Európai Ügyek Alap, valamint Vajdaság AT Garanciaalapja idei munkatervét, illetve pénzügyi tervét
A tartományi kormány jóváhagyta a Vajdasági Városrendezési Intézet, a Tartományi Természetvédelmi Intézet, az Európai Ügyek Alap, valamint Vajdaság AT Garanciaalapja idei munkatervét, illetve pénzügyi tervét. A testület csütörtöki ülésén dr. Jovan Milovanović pszichiátert nevezte ki a törökkanizsai pszichiátriai kórház megbízott igazgatójává. Tájékoztatót fogadtak el a tartományban élő szlovák nemzeti kisebbség helyzetéről. A megállapítás szerint folyamatosan támogatják a Vajdaságban élő szlovák nemzeti kisebbség közéleti és kulturális tevékenységét, és e támogatás nélkül a legfontosabb intézmények nem tudnának működni. Tavaly majdnem 30 millió dinárt fordítottak a tartományi költségvetésből csupán a Szlovák Nemzeti Tanács működtetésére. (Magyar Szó)
Vajdaság
kormány
tartományi intézmények
munkaterv

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.