Ugrás a tartalomra

Elfogtak egy szerb nemzetiségű férfit az észak-koszovói Leposavićban

2023.10.11
13:39
Forrás
Pannon RTV
M.M.-et azért vették őrizetbe, mert olyan fotókat töltött fel a közösségi oldalakra, amelyen lőfegyverrel látható - közölte a helyi hatóság.

A koszovói rendőrség házkutatást tartott a férfinél, fegyvert azonban nem találtak. Külön akciók keretében pedig három helyen is tartottak házkutatást Kosovska Mitrovica és Zvečan északi részein a nemrégiben történt banjskai eset kapcsán.

Az ott történt tragikus események nem lehetnek ürügyek a Koszovó északi részén élő szerbek emberi jogainak eltörlésére - közölte a szerb kormány Koszovó-ügyi irodája. Továbbá követelik, hogy a nemzetközi missziók állítsák le Albin Kurtit, és hagyják abba a Koszovóban élő szerbek mindennapi előállítását és letartóztatását, és segítsék a feszültség csökkentését.

Koszovó

Most

11:40, Frissítve: 11:54

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.