Ugrás a tartalomra

Épül az 11-es korridor legnehezebb szakasza

2019.05.17
18:35
2019.05.17
18:48
Forrás
Pannon RTV
Megkezdődött a 11-es közlekedési folyosó építése, amely 30 hidat és 3 alagutat is magában foglal.

A Čačak melletti Pakovraće településen a munkálatokat Aleksandar Vučić nyitotta meg ünnepélyesen. A szerb államfő szerint a most megkezdett Preljina-Požega szakasz az egész Montenegróba vezető korridor legnehezebb részét jelenti. Hozzátette, a helyiek 70 éve várják, hogy ez az álmuk beteljesedjen.

„Ma megnyitjuk a munkálatok a legnehezebb szakaszon. Egy olyan szakaszon, ami olyan nehéz lesz, mint a grdelicai. Enyhébb lejtőkkel, de több alagúttal. 12 kilométer alagútcsövet fogunk lefektetni ezen a 31 kilométeren mindkét irányban. 12 kilométer alagútcsövet a Jelica hegységen keresztül, egészen Lučani közelébe és hidakat a Moraván és a Bjelicán át. El kell végeznünk a legnehezebb feladatokat azért, hogy két éven belül befejezzük a munkát.”

Preljina-Požega

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.