Ugrás a tartalomra
Pannon RTV

Erdélyi Olivért választották meg Orom Helyi Közösség új elnökévé

2022.07.01
16:04
2022.07.01
19:20
Forrás
Pannon RTV
A szavazásra azért volt szükség, mert Lékó Róbert egykori elnök június hatodikán tragikus hirtelenséggel elhunyt.
Pannon RTV

A helyi közösség tanácsának tagjai egyöntetűen Erdélyi Olivérnek szavaztak bizalmat. Az új elnök kifejtette, szem előtt tartja a helyi közösség három településének fejlődését a továbbiakban is.

„Először is a folytonosság mellé tettem le a voksomat, az előző elnöknek, illetve a tanácsnak a megkezdett munkáját szeretném folytatni. Mivel az elmúlt időszakból láthatjuk, hogy a falunk, illetve a másik két falu: Völgyes és Újfalu is megindult a fejlődés útján, ami szemmel látható, tehát értékelhető eredményeket sikerült elérni, ezért ezt folytatjuk. De azért természetesen szeretnénk olyan dolgokat is megvalósítani, amik nem voltak tervben, új terveket kigondolni, és ezeket meglátjuk, persze a lehetőségeihez mérten, mikor és miként tudjuk megvalósítani.”

Erdélyi Olivér
Orom
elnök

Most

07:25, Frissítve: 08:35

Johnny Depp Modiglianiról forgat filmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla a The Hollywood Reporter.

Népszerű

Halálos baleset Bácsfeketehegynél

Halálos baleset történt délután az autópályán. Egy személyautó és egy kombi ütközött össze az Újvidék és Szabadka közötti autópálya-szakasz bácsfeketehegyi lejáratánál pénteken.