Ugrás a tartalomra

Eredményesnek értékeli az elmúlt évet a Magyar Mozgalom zentai községi képviselő-testületbeli frakciója (videó)

2017.01.17
12:16
Több kezdeményezésüket is sikerre tudták vinni a testületben – hangzott el a szervezet mai zentai sajtóreggelijén, amelyen a képviselők kiemelték a megvalósult ellenzéki kezdeményezések fontosságát, az aktív szerepvállalás jelentőségét, valamint a nyilvánosság folyamatos tájékoztatásának fontosságát
Több kezdeményezésüket is sikerre tudták vinni a testületben – hangzott el a szervezet mai zentai sajtóreggelijén, amelyen a képviselők kiemelték a megvalósult ellenzéki kezdeményezések fontosságát, az aktív szerepvállalás jelentőségét, valamint a nyilvánosság folyamatos tájékoztatásának fontosságát. Ugyanakkor beszéltek azokról a kezdeményezéseikről is, amelyek nem találtak támogatásra.  Zsoldos Ferenc, a Magyar Mozgalom  zentai frakcióvezetője: "Az elmúlt fél évet én úgy látom, hogy Zenta annyiban kiemelkedő volt, hogy egy nagyon erős ellenzéki összefogás jött létre, a Magyar Mozgalom és a VMDK mellett a Magyar Polgári Szövetséggel és a Demokrata Párttal, ez azt jelentette, hogy tizenkettő-tizenhárom ember volt ellenzéki képviselő, rendkívüli üléseket hívtunk össze, és nagyon sok olyan dolgot a nyilvánossági hátterünkkel, mint például a blogok írásával kisvideókkal, elértünk, és bizonyos ügyekben áttörés sikeredett, egyebek között nem jött létre a török emlékmű, a civilek visszakapták a 35 százalékukat, tehát volt, amiben sikerrel jártunk."



kkt
Magyar Mozgalom
eredmények

Most

11:52, Frissítve: 12:41

Holnap lesz az iskolai mészárlás évfordulója

Egy éve, hogy a belgrádi Vladislav Ribnikar Általános Iskolában az oktatási intézmény egyik diákja megölte kilenc társát és egy biztonsági őrt. Másnap az akkor 21 éves Uroš B. kilenc embert lelőtt Dubona és Malo Orašje falvakban.
09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.