Ugrás a tartalomra

Európai munkatörvényre van szükségünk

2014.02.20
09:23
Szerbiának európai munkatörvényre van szüksége – mondta Ivica Dačić Valjevón
Szerbiának európai munkatörvényre van szüksége – mondta Ivica Dačić Valjevón. A Szerbia Szocialista Párt és a köréjük tömörülő koalíció kampányrendezvényén a szocialisták elnöke, aki egyben Szerbia miniszterelnöke is, garantálta, hogy új munkahelyek nyílnak majd Szerbiában, valamint mindig a munkások, a földművesek és a nyugdíjasok pártjára fognak állni. A Szerbiai Szocialista Párt a választásokon a Jovan Krkobabić vezette Szerbiai Egyesült Nyugdíjas Párttál és az Egységes Szerbiával indul, amelynek élén Dragan Marković Palma, Jagodina polgármestere áll. (Szerbiai RTV)

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.