Ugrás a tartalomra

Fegyverzetvásárlásról tárgyalt Moszkvában Aleksandar Vulin

2018.04.03
18:30
2024.03.19
08:39
Forrás
MTI
Négy Mi-35-ös harci és négy Mi-17-es szállítóhelikopter, valamint T-72-es harckocsik és BMP-2-es gyalogsági harcjárművek megvásárlásáról tárgyalt Moszkvában Alaksandar Vulin.

Alaksandar Vulin szerb védelmi miniszter újságíróknak elmondta, hogy az orosz hivatali partnerével, Szergej Sojguval folytatott megbeszélésen szó esett a szerb MiG vadászgépeknek a kétoldalú haditechnikai együttműködés keretében való felújításáról is. Kijelentette, hogy a szerb hadsereg igyekszik a lehető legjobban felszerelni erőit és felfegyverkezni. Hozzátette, az orosz-szerb haditechnikai együttműködés folytatódik. "Ezért nagyon hálás vagyok. A felfegyverzett Szerbia békés Szerbia, amely egyúttal szavatolja a stabilitást a Balkánon" - mondta.

Moszkva
fegyver

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.