Ugrás a tartalomra

Fél év után végre van kormánya Macedóniának

2017.06.01
08:15
Megszavazta a Zoran Zaev vezette új macedón kormányt a parlament Szkopjéban szerdán a határidő lejárta, éjfél előtt néhány perccel
Megszavazta a Zoran Zaev vezette új macedón kormányt a parlament Szkopjéban szerdán a határidő lejárta, éjfél előtt néhány perccel. A Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség, a Demokratikus Unió az Integrációért és az Albánok Szövetsége tagjaiból álló 26 fős kabinetet a 120 fős képviselőház 62 tagja támogatta. Ezzel fél éves átmeneti időszak után ismét van kormánya a nyugat-balkáni országnak. A miniszterelnök Zoran Zaev, a szociáldemokraták vezetője lett. Az új kormánynak 15 minisztériuma, hét tárca nélküli minisztere és három miniszterelnök-helyettese van. (MTI, fotó: Tanjug/AP)
parlament
kormány
Macedónia
Szkopje
Zoran Zaev
Macedóniai Szociáldemokrata Szövetség

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.