Ugrás a tartalomra
Vesna Andjic

„Fel kellene függeszteni a 100 százalékos vámot”

2019-02-03
08:19
2019-02-03
11:34
Forrás
Szerbiai RTV
120 napra fel kellene függesztenie a koszovói kormánynak a Szerbiából érkező termékekre is kirótt 100 százalékos vámot - mondta Kadri Veseli.

A Koszovói Képviselőház elnöke ezt azután nyilatkozta, hogy a pristinai parlament elfogadta a 2019-re vonatkozó 2,3 milliárd eurós költségvetést.

A politikus kifejtette: jelenleg nem lát esélyt rá, hogy megbukjon a Ramush Haradinaj által vezetett koszovói kormány. Ugyanakkor emlékeztetett arra, hogy a kabinet összhangba kellene, hogy hozza jövőbeni döntéseit az Amerikai Egyesült Államok és Koszovó nyugati partnereinek álláspontjával. Kadri Veseli aláhúzta: amennyiben Belgrád folytatja agresszív magatartását, a pristinai vezetésnek válaszlépéseket kell tennie - tette hozzá a Koszovói Képviselőház elnöke.

vám
Koszovó
Szerbia
Kadri Veseli
Koszovói Képviselőház elnöke

Most

14:13, Frissítve: 14:23

Fekete Péter a Jadran Színpadon

A pénz beszél, A szerelemhez nem kell szépség, Holdvilágos éjszakán, Lesz maga juszt is az enyém - örök értékű, közismert slágerek csendülnek fel december huszadikán, a szabadkai Jadran színpadon.

Népszerű

Megállapodott a kormány és a Szerbiai Posta

Aláírták a megállapodást a posta munkásainak képviselői, a cég vezetősége és a kormány illetékesei, amellyel megvalósulnak a foglalkoztatottak fizetésemelés iránti igényei.