Ugrás a tartalomra

Felmérés: A bizonytalan szavazók közül is sokan támogatják a jelenlegi magyar kormányfőt

2018.04.04
09:23
2018.09.05
11:22
Forrás
MTI
A teljes felnőtt népesség fele választaná ismét miniszterelnöknek Orbán Viktort.

A bizonytalan választók közül is sokan újraválasztanák Orbán Viktor jelenlegi magyar miniszterelnököt, mert azt látják, hogy ő az egyetlen, aki kiáll Magyarországért - mondta a Nézőpont Intézet kutatási igazgatója az M1 aktuális csatornán. Nagy Dániel azt mondta, Orbán Viktor népszerűsége folyamatosan nő, és ez nem független a bevándorláspolitikától. A Nézőpont Intézet március 19-e és 23-a között készült felmérése szerint a teljes felnőtt népesség 50 százaléka választaná ismét miniszterelnöknek Orbán Viktort. Karácsony Gergelyt, az MSZP-Párbeszéd jelöltjét 13 százalék, Szél Bernadettet, az LMP jelöltjét nyolc százalék, Vona Gábort, a Jobbik jelöltjét hét százalék, Gyurcsány Ferencet, a DK jelöltjét három százalék, Fodor Gábort, a Liberálisok elnökét és Fekete-Győr Andrást, a Momentum elnökét pedig egyaránt egy százalék támogatja.

felmérés
Nézőpont Intézet

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.