Ugrás a tartalomra

„Folytatni kell a küzdelmet Szerbia előrehaladásáért”

2019.10.27
22:12
2019.11.16
10:27
Forrás
Szerbiai RTV
Fontos évek állnak előttünk - jelentette ki Aleksandar Vučić Újvidéken a Szerb Haladó Párt 11 éves fennállásának alkalmából rendezett ünnepségen.

A pártelnök alkalmi beszédében megköszönte a jelenlevőknek, hogy kitartanak Szerbia mellett. Mint kifejtette, pártjának jövőbeni feladata, hogy lehetővé tegye a fiatalok számára a „szerb álom” valóra váltását. Szerinte nem szétszórni kell gyermekeinket a nagyvilágban, hanem azon kell dolgozni, hogy itthon legyen lakásuk, autójuk, akik meg elmentek, azokat haza kell hívni. Ezeken a feltételeken kell dolgozni, hogy ez valóra válhassék - tette hozzá. A pártelnök kifejtette, márciusban vagy áprilisban választások lesznek, ahol győzni fognak, sokkal nagyobb fölénnyel, mint korábban, hogy megmutassák, Szerbiának van ereje és jövőbe vetett hite.

Szerb Haladó Párt
SZHP
Aleksandar Vučić

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.