Ugrás a tartalomra

Folytatódnak a tüntetések Macedóniában

2017.03.12
11:24
Macedóniának egységesnek kell maradnia, ez volt az üzenete annak a zenei rendezvénynek, amelyet a Közös Macedóniáért polgári csoportosulás rendezett
Macedóniának egységesnek kell maradnia, ez volt az üzenete annak a zenei rendezvénynek, amelyet a Közös Macedóniáért polgári csoportosulás rendezett. A szervezet az elmúlt 13 napban tiltakozó felvonulásokat is tartott Szkopjéban és még húsz másik városban. A csoportosulás vezető hangsúlyozták, hogy mindaddig tüntetni fognak, míg eleget nem tesznek minden követelésüknek és Zaev nyilvánosan el nem veti a tiranai egyezményt, amely nagy mértékben káros Macedónia egysége szempontjából. (Tanjug)
Macedónia
tüntetések

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.