Ugrás a tartalomra

Goran Vesić: Szerbiáért vagy ellene szavazhatunk

2023.11.13
10:58
2024.04.17
13:01
Forrás
Tanjug, Happy TV
December 17-e a közelmúlt történelmének legfontosabb napja, mert a voksoláson a polgárok Szerbia fejlődésének folytatása és a múltba való visszatérés között választhatnak, ezt mondta Goran Vesić, a Szerb Haladó Párt elnökségi tagja.

Hozzátette, az Aleksandar Vučić - Szerbia nem állhat meg lista programja az ország fejlődését és előrehaladását célzó program, és mindannak a folytatása, ami az előző években történt. Az elmúlt tíz évben, autópályák és vasutak épültek, új befektetők érkeztek, valamint sor került a fizetés- és nyugdíjemelésekre, mondta Vesić ma reggel a Happy TV-nek nyilatkozva. Emlékeztetett, hogy 2009-ben Szerbiában 338 euró volt az átlagkereset, míg ez az idei év végéig eléri a 836 eurót, a következő év végére a 955 eurót, 2025 végére pedig már ezer euró lehet az átlagkereset.

Goran Vesić
Választások 2023
Szerb Haladó Párt

Most

09:06, Frissítve: 09:14

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.
07:36

Pénteken lesz hűvösebb

Május második napján, csütörtökön változóan felhős égboltra számíthatunk. Változékony idő lesz, elszórtan esővel, zivatarral.
20:09, Frissítve: 20:32

A kormányprogramról vitázik a parlament

Miloš Vučević kormányalakító több mint három órán keresztül ismertette expozéját. Ezt követően megkezdődött a vita a köztársasági képviselőházban a kormányprogramról.

Népszerű

Elhelyezték az utolsó sínpárt Szabadka és Újvidék között

Gőzerővel haladnak a Belgrád-Budapest gyorsvasút Szabadka és Újvidék közötti szakaszának építkezési munkálatai. Ma délután Topolyánál lerakták a két vajdasági város között húzódó sínpár utolsó elemét, így a fővonal összekötöttnek tekinthető.