Ugrás a tartalomra

„Gyermekek, családok nélkülöztek, mert politikusok a vállalatukra költötték a pénzt” (videó)

2014.02.17
14:51
A Szerb Haladó Párt nem fogja megengedni, hogy az állam hátrányos helyzetbe helyezze a gyermekeket, emelte ki Zorana Mihajlović, a párt alelnöke
A Szerb Haladó Párt nem fogja megengedni, hogy az állam hátrányos helyzetbe helyezze a gyermekeket, emelte ki Zorana Mihajlović, a párt alelnöke. Ehelyett a jövőbe, azaz a fiatalokba való fektetés mellett áll ki. Őket kell meghallgatni és segíteni rajtuk - véli Vanja Udovičić lemondásban lévő sport és ifjúsági miniszter. A Sremčica nevű fejlődésben akadályozott gyermekek és fiatalok otthonában kampányolt a Szerb Haladó Párt. A párt politikusai, akik egyben miniszterek is voltak a lemondott kormányban elmondták: a gyermekek és családok éveken keresztül nélkülöztek, mert egyes politikusok a saját vállalatukra költötték a pénzt, míg az állam helyzete folyamatosan romlott. „Nem engedjük meg, hogy újra megismétlődjön, hogy a jövőnk helyett minden másra költsék a pénzt. A jövőt pedig az összes gyermek jelenti, és mi azért vagyunk itt, hogy ilyen értelemben segítsünk nekik” - mondta Zorana Mihajlović. Vanja Udovičić lemondásban lévő miniszter kiemelte: „Mindannyiunk célja, hogy lehetővé tegyük minden polgár egyenjogúságát ebben az országban, valamint, azt, hogy a fiatalok fejlődni tudjanak abba az irányba, amelybe szeretnének.” httpv://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=iTMFOMB9PUc A látogatás során az intézmény igazgatója bemutatta a mintegy 300 fogyatékkal élő gyermek és fiatal gondozásával foglalkozó otthon munkáját.

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.