Ugrás a tartalomra

A Győzelem Szerbiáért a köztársasági parlamenti választás harmadik helyezettje

2020.06.22
11:35
Forrás
Pannon RTV
Az Aleksandar Šapić vezette Győzelem Szerbiáért lista a harmadik legjobban szereplő párt a vasárnapi választásokon köztársasági szinten.

Aleksandar Šapić elmondta, a helyi szintű politikára szeretne összpontosítani.

Aleksandar Šapić, listavezető, Aleksandar Šapić - Győzelem Szerbiáért: „A helyi politikai színtéren tudok legtöbbet nyújtani, községi vagy városi szinten. Ez tízévnyi mögöttem álló eredmény és munka. Lehetnék-e képviselő? Lehetnék, de jobban szeretnék esélyt kapni arra, hogy helyi szinten dolgozzak. Vannak mögöttem emberek, akik minőségesebb képviselők lehetnének, és akik a saját területeiken meglehetősen jelentősek és kiválóak, és úgy gondolom, hogy minőségesen tudják majd képviselni a Szerb Patrióta Szövetséget, de ezt a kérdést még hagyjuk nyitva.”

Aleksandar Šapić
Választások 2020

Most

07:46, Frissítve: 07:53

Húsvét másnapját ünneplik az ortodox hívek

Az ortodox húsvéthétfőhöz Szerbiában számos népszokás kötődik. Egyes szokások a mai napig fennmaradtak eredeti formájukban, mások ugyanakkor módosultak, vagy teljesen a feledésbe merültek az ortodox hívek körében.
07:38, Frissítve: 08:13

Ma van Đurđevdan

A Gergely naptár szerint április 24-én, a Juliánusz naptár szerint május 6-án van Szent György napja.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.