Ugrás a tartalomra

Háborúskodással vádolta meg Donald Trump a Pentagont

2020.09.08
13:25
Forrás
Szerbiai RTV
Az Amerikai Egyesült Államok elnöke szerint az ország katonai vezetői azért folytatnak háborúkat, hogy a hadiipar folyamatos bevételekhez juthasson.

Trump hozzátette, ezek a vállalatok bombákat, rakétákat, repülőket gyártanak, a Pentagon vezetői pedig háborúkat szítanak annak érdekében, hogy a cégek elégedettek lehessenek. Az amerikai elnök azután fogalmazta meg ezeket a bírálatokat, miután több katonai vezető a Fehér Házzal ápolt viszonyokat feszültként jellemezte. A többi közt azt is sérelmezték, hogy az elnök durva és sértő módon nyilatkozott az amerikai katonaságról és a háborús veteránokról. 

Donald Trump
Amerikai Egyesült Államok
Pentagon

Most

11:27, Frissítve: 11:51

Húsvéti liturgia Belgrádban

Az ünnepi liturgiát Porfirije szerb pátriárka felkérésére Aleksej püspöki méltóság szolgáltatta a belgrádi Szent Száva-templomban.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.