Ugrás a tartalomra

Hahn - Mindenki szívesen látná Szerbiát az Európai Unió családjában

2016.12.05
13:14
Meg vagyok győződve arról, hogy az EU tagállamok beleegyeznek abba, hogy még az év vége előtt új fejezeteket nyissunk meg Szerbia csatlakozási folyamatában - jelentette ki Johannes Hahn hétfői belgrádi látogatása kapcsán
Meg vagyok győződve arról, hogy az EU tagállamok beleegyeznek abba, hogy még az év vége előtt új fejezeteket nyissunk meg Szerbia csatlakozási folyamatában - jelentette ki Johannes Hahn hétfői belgrádi látogatása kapcsán. Az Európai Unió bővítési biztosa hangsúlyozta az uniós országok elszántak Szerbia csatlakozását illetően, mindenki szívesen látná Szerbiát az Európai Unió családjában. A bővítési biztos szerint Szerbiának jelenleg a legfontosabb, hogy keményen és kitartóan dolgozzon, hogy a csatlakozási folyamat sikeres legyen. (SzerbiaiRTV)
Johannes Hahn

Most

14:52, Frissítve: 16:53

Népszerűek a palicsi programok

Május másodikán is több ezren látogattak Palicsra, habár a borongós időjárás miatt nem volt akkora tömeg mint előző nap, amikor mintegy 40 ezer ember fordult meg a tóparton.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.