Ugrás a tartalomra

„Hazaszeretet és a szocializmus”

2023.12.06
17:04
2024.04.17
13:11
Forrás
Tanjug
A Szerbiai Szocialista Párt elnöke, Ivica Dačić emlékeztette a kraljevói polgárokat pártja politikájának két fő pillérére, a hazaszeretetre és a szocializmusra.

A szocializmus, mint a társadalmi igazságosság eszméje közel áll a kereszténység eszméihez, vagyis a legfontosabb emberi szükségletekhez és értékekhez, a kölcsönös szeretethez, egyenlőséghez, megbecsüléshez, szolidaritáshoz, mondta Ivica Dačić.

„Önök tudják, hogy én a listánk harmadik helyére tettem Marko Miloševićet, Slobodan Milošević unokáját. De azt szeretném önöknek mondani, hogy Milošević, Tito, ők a múlt, én vagyok a jelen. Marko és a többi fiatal, akik utánunk jönnek, pártunk jövője. És ez boldogsággal tölt el. Ez pedig azt bizonyítja, hogy ez a párt elpusztíthatatlan. Mert elpusztíthatatlan az eszmeisége.”

Ivica Dačić
Szerbiai Szocialista Párt
választások2023

Most

17:17, Frissítve: 19:39

Ma kiderül, kik vihetik haza az ajándékokat!

A Közügyek kérdésére csaknem ötszáz válasz érkezett Vajdaság szinte minden részéből. Mai műsorunkban kiderül, hogy ki csobbanhat a családjával Mórahalmon. Nézzék a 18 óra 10 perckor kezdődő műsorunkat.
16:02, Frissítve: 16:33

Fiáker szemlét tartottak Cserépalján

Huszonnyolcadik alkalommal szervezték meg a Cserépaljai Fiáker Szemlét. A Parádés Kocsik és Lovak Nemzetközi Szemléjére a dél-bánáti Cserépaljára egész Szerbia területéről érkeztek a lovas sport kedvelői.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.

Drágábbak a luxustermékek Szerbiában

Több luxustermék is megdrágult Szerbiában május elsejétől. Keddtől egy doboz cigarettáért is többet kell fizetnie a dohányosoknak, mint eddig. Ami viszont jó hír, hogy az áram és a gáz árának emelkedésétől idén már nem kell tartanunk.