Ugrás a tartalomra

Igor Mirović Boszniában tárgyalt

2017.06.06
22:21
Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke Boszniába látogatott, ahol találkozott Željko Cvijanović kormányfővel, Milorad Dodik elnökkel és Banja Luka polgármesterével, Igor Radojčićtyal
Igor Mirović, a tartományi kormány elnöke Boszniába látogatott, ahol találkozott Željko Cvijanović kormányfővel, Milorad Dodik elnökkel és Banja Luka polgármesterével, Igor Radojčićtyal. A felek együttműködési megállapodást írtak alá Vajdaság és a boszniai Szerb Köztársaság gazdasági kamarái között. Az együttműködést ambiciózusan indítottuk útjára és meggyőződésem, hogy őszre még több szerződést írunk alá – nyilatkozta Mirović. A felek egyetértettek abban, hogy a gazdasági érdekeken túl intenzívebb együttműködést terveznek az egészségügy, az oktatás és a kultúra területén is. A találkozón szó esett a közös infrastrukturális befektetésekről is. (Szerbiai RTV, illusztráció: Pixabay)
Milorad Dodik
Boszniai Szerb Köztársaság
Igor Mirović
együttműködési szerződés
a tartományi kormány elnöke
Željko Cvijanović

Most

19:37, Frissítve: 19:54

Nem hadászati nukleáris gyakorlatot tart Oroszország

Arra utasította az orosz fegyveres erők vezérkarát Vlagyimir Putyin orosz elnök, hogy készüljön fel egy olyan hadgyakorlatra, amelyen nem hadászati nukleáris fegyverek használatát fogják gyakorolni - közölte az orosz védelmi minisztérium.

Népszerű

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.