Ugrás a tartalomra

Immár tíz listát hirdetett ki a Köztársasági Választási Bizottság

2023.11.19
19:44
2024.04.17
13:01
Forrás
Szerbiai RTV
Választási listát 20 nappal a voksolás megtartása előttig lehet leadni, azaz november 26-ig.

Immár tíz listát hirdetett ki a Köztársasági Választási Bizottság a december 17-i szavazásra. Ezek a következők sorrendben: Aleksandar Vučić - Szerbia nem állhat meg, Ivica Dačić - Szerbia miniszterelnöke, Dr. Vojislav Šešelj - Szerb Radikális Párt, Nemzeti gyülekezés - államalkotó erő, Dr. Miloš Jovanović - Remény Szerbiának, Vajdasági Magyar Szövetség – Elnökünkért, közösségünkért, a jövőért!, Szerbia az erőszak ellen, Usame Zukorlić - Egyesülve az igazságért, Szandzsáki Demokratikus Akciópárt - Dr. Sulejman Ugljanin, és Közösen a jövőért és a fejlődésért - A béke és a tolerancia koalíciója.

Választások 2023
köztársasági lista
voksolás

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.