Ugrás a tartalomra

Ismét Dačić lehet a szerb kormányfő

2017.02.14
13:41
2020.02.29
11:37
Ivica Dačić lehet ismét Szerbia miniszterelnöke, már amennyiben Aleksandar Vučić mostani kormányfő köztársasági elnökjelölt lesz
Ivica Dačić lehet ismét Szerbia miniszterelnöke, már amennyiben Aleksandar Vučić mostani kormányfő köztársasági elnökjelölt lesz. Erről számolt be a Blic online kiadása. Dačić, aki a Szerbiai Szocialista Párt vezetője, egyben mostani külügyminiszter az utóbbi időben többször is arra szólította fel Vučićot, hogy induljon az államfői tisztségért. A Belgrádi napilap közlése szerint, ez az egyik legreálisabb forgatókönyv arra az esetre, ha Tomislav Nikolić mostani államfő nem lenne a haladók elnökjelöltje. Nikolić egyébként sajtóértesülések szerint a haladók támogatása nélkül is ringbe szállna a posztért. Aleksandar Vučić korábban úgy fogalmazott, hogy Szerbia államiságának a napjáig, azaz holnapig bejelenti, hogy ki lesz az SZHP jelöltje, Vučić ma este a szerb közmédia Upitnik című műsorának vendége lesz. Azt nem tudni, hogy ott elhangzik-e majd, hogy a kormánytöbbség ki mögé áll a küszöbön álló választáson. (Blic)
választás
miniszterelnök
Ivica Dačić

Most

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.