Ugrás a tartalomra

Ismét elhalasztották a belgrádi VKT alakuló ülését

2024.03.01
10:55
2024.03.01
11:10
Forrás
RTS
Elhalasztották két nappal a belgrádi képviselő-testület ülését, vasárnapra, március 3-ra. A hírt Aleksandar Šapić, a Szerb Haladó Párt polgármesterjelöltje jelentette be.

Ezen a napon jár le a VKT megalakulására az alkotmány szerint előlátott harminc napos határidő.

Belgrád jelenlegi polgármestere elmondta azt is, hogy február 19-én, amikor először akarták megtartani az alakuló ülést, azért döntöttek a halasztás mellett, mert koalíciós tárgyalásokat folytattak Branimir Nestorović tömörülésével, a Mi, a nép hangjával, emellett pedig saját legitimitásukat igyekeztek megerősíteni.

Aleksandar Vučić szerb államfő tegnap azt nyilatkozta, miután hazatér Tiranából, átbeszéli a belgrádi választások részleteit az SZHP tagjaival.

VKT
alakuló ülés

Most

14:39, Frissítve: 16:36

Kollégium vagy lakás?

Az egyetemi hallgatóknak továbbtanulásuk során számos költséggel kell számolniuk, az egyik ilyen a lakhatási kiadás. Legtöbben a kollégiumot választják annak kedvező ára miatt, de túljelentkezés esetén marad a lakás bérlésének a lehetősége.

Népszerű

Előmajálisozott Horgos

Az egész napos rendezvényen családok, baráti társaságok, fiatalok és idősek egyaránt jól érezték magukat, mivel számos program közül válogathattak az érdeklődők. A rendezvény célja a közösség összekovácsolása, a barátkozás és a szórakozás.

Mi drágul, mi nem?

Május elsejétől több luxustermék ára változik Szerbiában. Az áramért és a gázért ugyanannyit fogunk fizetni egész évben.